SINTERKLAASACTIE S.V. SCHALKHAAR

Onbezorgd Wonen

 
 
 
Oerdijk 21
7433 AE Schalkhaar 
 
T: 085-7600948
E: makelaardijk@onbezorgd-wonen.nl
I: www.onbezorgd-wonen.nl
 
over onbezorgd wonen: 
 
U als klant centraal stellen en U zo goed mogelijk van dienst zijn. Dat is elke dag onze reden om voor U als team van Onbezorgd-Wonen.nl aan de slag te gaan. Wij bouwen graag aan een vertrouwensrelatie en kiezen daarbij voor een sterk persoonlijk gerichte aanpak en maken gebruik van jarenlange ervaring. Of het nu gaat om de aan- of verkoop van een woning, een taxatie, een hypotheek, een verzekering of uw administratie. Wij zijn vooral actief in Bathmen, Deventer, Diepenveen, Heeten, Lettele, Raalte, Olst-Wijhe, Schalkhaar en Wesepe. 

Wilt u ons beter leren kennen ? Maak dan gerust een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij staan graag voor u klaar.

Met vriendelijke groet,

Henkjan Ruitenbeek - NVM Makelaar.
 
 
 
 
 

 
 
 

Primera de Zandpoort

 
 
Zandpoort 7                                          
7411 BL Deventer 
 
T: 0570 614 017
I: Primera de Zandpoort
 
 

Voor onze klanten zijn wij de vertrouwde winkel in de buurt met een unieke combinatie van producten en diensten voor iets leuks voor jezelf of een snelle boodschap. Zo kun je bij Primera onder andere terecht voor wenskaarten, postzegels, tijdschriften, boeken, dagbladen, tabak, Staatsloterij, Lotto, beltegoed, cadeaukaarten, tickets, kantoorartikelen en cartridges. Altijd persoonlijk, gezellig en goed geholpen!

Stomerijservice
Fotoservice

Kentekenoverschrijving

Money Transfer

PostNL Postkantoor

Pasfotoservice

 
 
 
 
 
 
Sinterklaasactie
SV Schalkhaar.
Feest voor jong en oud!