SINTERKLAASACTIE S.V. SCHALKHAAR

Zwarte Pieten op bezoek: Hoe gaat het in zijn werk

Hartelijk dank voor uw interesse om eventueel gebruik te maken van de Sinterklaasactie. In 2002 zijn we gestart met deze succesvolle actie in Schalkhaar en omgeving. Graag willen onze pieten u ook dit jaar een bezoek gaan brengen.

Om uw (klein)kinderen en/of andermans (klein)kinderen een plezierige avond en/of middag te bezorgen, zullen wij ook dit jaar huis-aan-huis bezoeken doen. Er komen twee zwarte pieten gedurende een kwartier bij u thuis. Indien er meer als vijf kinderen op het bezoek aanwezig zijn, raden we u aan om de pieten een half uur te laten komen. U kunt zich hier inschrijven via deze website. 

Waar het om gaat is de gezelligheid en natuurlijk om de kinderen een leuke Sinterklaasavond/middag te bezorgen. Om ons goed te kunnen voorbereiden, willen wij u daarom verzoeken om ons informatie te geven over de aanwezige kinderen. Dit kunt u tevens invullen op het formulier wat we u toezenden of u kunt deze hier downloaden. Let er wel op dat deze informatie kort en bondig moet zijn, dan kunnen de pieten dit ook in het bezoek verwerken. Daarnaast willen we graag weten waar de eventuele cadeaus staan, die de pieten dan mee naar binnen kunnen nemen.

De kosten bedragen € 25,00 voor een bezoek van 15 minuten. De zwarte pieten nemen zelf pepernoten mee om uit te delen aan de kinderen. De opbrengst van deze actie is voor de jeugd van SV Schalkhaar. Buiten stadsgrenzen van Deventer (Bathmen, Twello, Diepenveen, Olst etc) wordt 5 euro extra berekend.

Om alle bezoeken goed te kunnen plannen houden wij in eerste instantie een half uur speling aan. Dit betekent dat de tijd, waarop de pieten komen, kan afwijken van de door u gewenste tijd. Wanneer het verder uitloopt zal de chauffeur van de pieten contact met u opnemen. Voor vragen kan u altijd contact opnemen met onze Hoofdpiet: 06-82015806.

Wij verzoeken u om vooruitbetaling per bank. U kunt de betaling van €25,- storten op rekeningnummer NL 37 RABO 0146212630 t.n.v. SV Schalkhaar o.v.v. Uw naam, postcode en huisnummer + Sinterklaasactie 2018. Indien u het geld niet per bank wilt betalen, kunt u het geld overhandigen, in een gesloten envelop met uw naam en adresgegevens erop, aan de chauffeur van de zwarte pieten.

Hoe werkt de procedure?
Wilt u gebruik maken van deze leuke actie, meld u zich dan direct aan via deze link. Ook kunt u hier het inschrijfformulier downloaden en sturen naar sinterklaas@svschalkhaar.nl. Heeft u geen e-mail, belt u dan met: 06-82015806 (graag tussen 19.30 en 21.30 uur). 

Voor meer informatie of aanmelding:

Contactpersoon voor particuliere bezoeken:
Patrick Veltema
Email: sinterklaas@svschalkhaar.nl 
Telefoon:  06-82015806

Sinterklaasactie
SV Schalkhaar.
Feest voor jong en oud!