SINTERKLAASACTIE S.V. SCHALKHAAR

Doelstelling Sinterklaasactie

Sint en Zwarte Piet zetten zich in voor en namens S.V.Schalkhaar.

Uit het land van zon, zee en strand laat niemand minder dan Sinterklaas weten zeer begaan te zijn met het lot van de dorpsvereniging S.V. Schalkhaar. Net als voorgaande jaren stelt hij een speciaal peloton Zwarte Pieten beschikbaar die zich gaan inzetten voor de kleine kinderen.

De Zwarte Pieten kunnen worden ingehuurd voor een bezoek aan huis waarmee (klein)kinderen, familie en kennissen aangenaam verrast worden. Naast de huis aan huis bezoeken waar enkel de Zwarte Pieten voor ingezet worden, kan de Sint ook samen met zijn Zwarte Pieten diverse bedrijven met een bezoek verrassen.

De opbrengsten van deze Sinterklaas actie wordt gedoneerd aan SV Schalkhaar en hebben het onder andere mogelijk gemaakt om de verhuizing naar het nieuwe complex mogelijk te maken tussen 2002 en 2006. Vanaf 2006 heeft de actie het o.a. mogelijk gemaakt om de nieuwe website www.svschalkhaar.nl op te kunnen bouwen. Vanaf 2011 worden de opbrengsten besteed aan extra trainingsdoeleinden voor de mini voet- en handballers van SV Schalkhaar.

De Sinterklaas actie heeft als hoofddoelstelling geld te "verdienen" voor S.V. Schalkhaar. Om als vereniging wat extra’s te kunnen doen is het noodzakelijk om hiervoor middelen te werven middels acties. Daarnaast is het een leuke spontane actie waarbij plezier maken hoog in het vaandel staat voor de vele vrijwilligers en tevens zorgt voor de nodige saamhorigheid.

Sinterklaasactie
SV Schalkhaar.